Vi er Strømsø United

Strømsø United er ikke et fotballag – men heller ikke så langt unna!

Strømsø United AS eies i fellesskap av Dpend Eiendom AS, Castrum Eiendom AS og Christensen Eiendom AS. Ved å samle mange eiendommer under felles eierskap kan vi nyte godt av hverandres kompetanse og spille på lag framfor å ha konkurrerende interesser.

Strømsø United ønsker å gi noe tilbake til byen i form av en helhetlig områdeutvikling. Målet vårt er å skape bærekraftige og brukervennlige bygg som legger til rette for et mangfoldig byliv på gateplan. Strømsø skal ha noe for alle!

Christensen Eiendom

Christensen Eiendom er en lokal eiendomsforvalter med et stort hjerte for Strømsø. Bedriften har lang erfaring innenfor eiendomsutvikling, forvaltning og drift, og har flere næringseiendommer på Strømsø i porteføljen.

cheiendom.no

Dpend

Dpend ble etablert i 2005 under navnet Holtefjellgruppen AS og tilbyr tjenester gjennom tre forskjellige selskaper der eiendomsutvikling, VVS-tjenester og entreprenørvirksomhet er hovedområdene.

dpend.no

Castrum Eiendom

Castrum Eiendom er et investeringsselskap som består av lokale eiere. Selskapet investerer i eiendommer i Drammen og omegn.